Andere (administratie, technische dienst,...)

Voor uw stage van start kan gaan, moet al uw stagedocumenten in orde en ondertekend zijn (WPF, stagecontract,...). Neem hiervoor contact op via de stagecoördinator via stage@stlucas.be.

Breng deze zaken in orde als u als stagiair begint in ons ziekenhuis:

  • Lees de nota 'verklaring van de student'. We vragen een akkoord bij het indienen van uw aanmeldingsformulier.
  • Lees de algemene introductiemap grondig. Hierin vind u alle informatie terug over uw stage en de afspraken die gelden binnen het AZ Sint-Lucas.
  • Vul twee weken voor uw start het online aanmeldingsformulier in. Indien dit document niet tijdig ingevuld wordt, kan uw stage niet starten.
    Wanneer u het aanmeldingsformulier ingevuld en verstuurd hebt, ontvangt u een bevestigingsmail. Geen bevestigingsmail ontvangen? Meld dit via stage@stlucas.be.

Onthaalmoment

Voor de start van uw stage werd in samenspraak met de stagecoördinator en de dienstverantwoordelijke de nodige afspraken gemaakt. Deze afspraken ontving je per mail.

Wat te doen bij ziekte?
Indien u ziek bent voor de start van uw stage moet u de stagecoördinator hiervan informeren. Hiervoor stuurt u een e-mail naar stage@stlucas.be. Dit is belangrijk in kader van het onthaal, badge en login.

Waarborg

Een badge (15 euro) en vestiairesleutel (10 euro) worden u ter beschikking gesteld. U kan deze waarborg cash of via Payconiq betalen. Voor de aanvang van uw stage of op de eerste stagedag wordt dit geregeld via de personeelsdienst.

Werkpostfiche

Het AZ Sint-Lucas maakt gebruik van eigen werkpostfiches. Print de werkpostfiche die voor u van toepassing is af en laat deze op de eerste stagedag invullen op uw dienst:

Contactpersoon

Stagecoördinator:
Maïté Legein
T 050 36 59 43
Email stage@stlucas.be

of contacteer de verantwoordelijke van uw toegewezen dienst.