Jobstudenten

Ons ziekenhuis doet al vele jaren beroep op jobstudenten tijdens de verschillende vakantieperiodes - en dit voor een brede waaier aan functies. Dit vinden we niet evident, want jobstudenten zijn een belangrijke schakel in de continuïteit van onze zorg!

Aanvragen is pas vanaf oktober mogelijk voor het volgende schooljaar.
Voor een vakantiejob in juli, augustus en/of september, bezorg je ons bij voorkeur jouw aanvraag vóór 1 maart.

  • Solliciteer voor je studentenjob via dit formulier.
    Indien je interesse hebt om buiten de vakantieperiodes bij te verdienen als jobstudent kan je dit ook via dit formulier opgeven. 

Getuigenis

Marlies werkte drie jaar op rij als jobstudent in het AZ Sint-Lucas. Het laatste jaar bood ze ondersteuning in de verpleegeenheid intensieve zorg: 

"Ik ben in juni afgestudeerd als vroedkundige aan de Hogeschool VIVES Brugge. Daarvoor was ik drie jaar jobstudent: in de centrale sterilisatie afdeling, de dienst radiologie en tot slot in de verpleegeenheid intensieve zorg, waar ik vooral ondersteuning bood aan het verplegend personeel. Ik sprong bij waar ik kon en voerde logistieke taken uit. De patiënten in deze verpleegeenheid stonden in hoog contrast met de opleiding die ik volgde maar de nieuwe ziektebeelden, observaties en wondzorgen maakten het net zeer interessant. Ze verruimden de kennis in de verschillende aspecten van de zorgsector."