Aanmelden aan de kiosk

Meld je eerst aan via één van de kiosken wanneer je toekomt in het ziekenhuis. Je vindt deze aan de hoofdingang (verdieping -1) en in de centrale hal (verdieping 0). In het gebouw van Kinder- en Jeugdpsychiatrie (KAS) en in de M-blok (dagziekenhuis Heelkunde en Lucas Rug- en Nekschool) vind je in de inkomhal ook een kiosk.

Hoe werkt het? 

  1. Steek je elektronische identiteitskaart, kids-ID of isi+-kaart in de lezer. 
    Geen geldig (Belgisch) identiteitsbewijs? Kies de optie 'aanmelden zonder identiteitskaart'. 
  2. Volg de stappen aangegeven op de kiosk, controleer je gegevens en selecteer wat voor jou van toepassing is. 
  3. Afhankelijk van de situatie ontvang je meteen patiëntenstickers of moet je nog even bij de inschrijvingsbalie passeren: 
    • Je ontvangt je patiëntenstickers. Hiermee kun je je meteen naar je afspraak begeven. Op de stickers staat het routenummer naar de locatie van je raadpleging. 
    • Je ontvangt een volgnummer voor de inschrijvingsbalie (centrale hal, verdieping 0). Neem plaats in de wachtzaal tot je volgnummer op het scherm verschijnt. Een onthaalmedewerker zal je inschrijving verder afwerken en je de patiëntenstickers bezorgen. 

Wanneer moet je langs de inschrijvingsbalie? 

In bepaalde gevallen is het nodig om ook nog langs de inschrijvingsbalie te passeren, bijvoorbeeld als je langskomt voor een (dag)ziekenhuisopname, als je komt naar aanleiding van een arbeidsongeval of als je gegevens niet kloppen. Let wel: je moet je altijd eerst aanmelden aan de kiosk. Als het nodig is om langs de inschrijvingsbalie te passeren, zal je aan de kiosk een volgnummer krijgen waarmee je je naar de opnamedienst kunt begeven. 

De inschrijvingsbalies bevinden zich in de centrale hal (verdieping 0). Neem plaats in de wachtzaal tot je volgnummer op het scherm verschijnt. Een onthaalmedewerker zal je inschrijving verder afwerken en je de patiëntenstickers bezorgen. 

Hulp nodig?

Aarzel niet om onze onthaalmedewerkers aan te spreken. Wij helpen je graag verder!