Nieuw jaar, nieuwe stafleden

Samen met het nieuwe jaar, verwelkomen we vier nieuwe stafleden in ons ziekenhuis:

Dokter Thomas Claeys

Dokter Thomas Claeys vervoegde ons neurologisch team. Hij genoot zijn opleiding aan de KU Leuven en volgde aansluitend een fellowship waar hij zich verder toelegde op de neuro-inflammatoire aandoeningen waaronder multiple sclerosis. Door de snelle uitbreiding van de dienst streven we naar verdere subspecialisatie en de mogelijkheid om elke subdiscipline van de neurologie in al zijn diagnostische en therapeutische aspecten te blijven aanbieden. 

Dokter Evelyne Linden

De dienst Fysische geneeskunde – Reumatologie – Revalidatie verwelkomt dokter Evelyne Linden. Naast algemene fysische geneeskunde en revalidatie gaat haar speciale interesse uit naar EMG-onderzoeken evenals naar echogeleide infiltraties. Zij zal de eerste twee jaar op halftijdse basis nog een bijkomende opleiding voor erkenning in functionele, sociale en professionele revalidatie volgen in het AZ Sint-Jan Brugge-Oostende AV. Hierbij zal zij zich bijkomend toeleggen op handrevalidatie. 

Dokter Thomas Santy

De dienst Psychiatrie breidde uit met de toevoeging van dokter Thomas Santy. Hij genoot zijn opleiding als arts aan de Universiteit Gent, waar hij zich vervolgens verder bekwaamde tot volwassenpsychiater. Tijdens zijn assistentschap maakte hij zich vertrouwd met het therapeutisch landschap in Brugge en omstreken. Hij heeft een expertise in de acute psychiatrie en zal in ons ziekenhuis via liaison steun geven aan collega’s.

Dokter Jean-Baptiste Willemot

Dokter Jean-Baptiste Willemot start het nieuwe jaar als staflid bij de dienst Oogziekten. Naast algemene oogheelkunde heeft hij een bijzondere interesse voor cataractheelkunde en vitreoretinale heelkunde. Hij volgde hiervoor een fellowship cataractheelkunde onder begeleiding van dr. Marc Huygens en plant nog een fellowship vitreoretinale heelkunde in de nabije toekomst.

We wensen deze nieuwe aanwinsten veel succes!

Geplaatst op 05-01-2021.