Informatiesessies Trefpunt voor geboorte-info

Het Trefpunt voor geboorte-info organiseert vier informatiesessies over o.a. het verloop van de zwangerschap, hoe de bevalling zal gebeuren en hoe dit door u kan ervaren worden, borstvoeding en de periode na de bevalling. De informatiesessies gaan door op verschillende data, duren gemiddeld twee uur en worden verzorgd door de vroedkundigen van de verpleegeenheid materniteit - neonatologie of een verpleegkundige van Kind&Gezin. Omdat het interessant kan zijn om alle sessies te volgen, raden wij aan om zo vroeg mogelijk in de zwangerschap te starten met de eerste sessie. Ook uw partner is van harte welkom.

Vanaf mei 2022 gaan de sessies opnieuw live door in het ziekenhuis van 19.30u tot 21.30u.
Wij streven er naar om het aantal deelnemers per sessie te beperken en vragen daarom vooraf in te schrijven. De locatie zal u meegedeeld worden bij de inschrijving.

Voor inlichtingen en inschrijvingen kan u iedere werkdag tussen 13.00u en 16.00u terecht bij de hoofdvroedkundige Cindy Bastiaen op T 050 36 90 93 of
via e-mail: cindy.bastiaen@stlucas.be.

Voor de prestaties van de vroedkundigen wordt een bijdrage aangerekend. Deze bijdrage wordt volledig terugbetaald door het ziekenfonds.

Meld u aan via één van de kiosken aan de hoofdingang. Houd hiervoor uw elektronische identiteitskaart (eID) klaar. Via de kiosk ontvangt u een volgnummer. Begeef u met dit volgnummer naar de wachtruimte voor de inschrijvingsbalies. Vermeld aan de inschrijvingsbalie dat het gaat om een raadpleging door de vroedkundige.