Activiteiten

Hebt u de wensboom al gezien?


Samana werkt samen met het AZ Sint-Lucas en Natuur en Bos van de Vlaamse overheid. Zij roepen iedereen op om een wens of een lint te komen hangen aan de wensboom om betrokkenheid en waardering te tonen voor mensen die dagelijks de zorg opnemen voor iemand anders. ...

Praatcafés voor kankerpatiënten en hun naasten


Maandelijks organiseert Kom op tegen Kanker een webinar (online praatcafé) met een interessant thema voor kankerpatiënten en/of hun naasten. Alle webinars gebeuren via Microsoft Teams. Deze online praatcafés zijn ook een goed moment voor (anoniem) lotgenotencontact.

Lees verder voor meer informatie over het volgende praatcafé.

Inspirerende bijeenkomsten voor borstkankerpatiënten


De borstkliniek van het AZ Sint-Lucas werkt samen met Borst Vooruit, een ontmoetingsplatform voor iedereen die in aanraking komt met borstkanker.

Borst Vooruit biedt inspirerende bijeenkomsten. Een avond, een thema. Dat is het concept. Daar hoort een interessante spreker bij. Maar u evengoed. Met uw vragen. Met uw verhaal of - als u uw ervaring liever niet deelt - gewoon om te luisteren.

Informatiesessies Trefpunt voor geboorte-info


Om u zo goed mogelijk voor te bereiden op de bevalling en geboorte van uw baby(’s), organiseert de dienst gynaecologie-verloskunde 4 informatiesessies die we 'Trefpuntsessies' hebben genoemd. Ze geven u als toekomstige ouder(s) meer info over het verloop van de zwangerschap, hoe de bevalling zal gebeuren en hoe dit door u kan ervaren worden, borstvoeding en de periode na de bevalling.