Activiteiten

Hebt u de wensboom al gezien?


Samana werkt samen met het AZ Sint-Lucas en Natuur en Bos van de Vlaamse overheid. Zij roepen iedereen op om een wens of een lint te komen hangen aan de wensboom om betrokkenheid en waardering te tonen voor mensen die dagelijks de zorg opnemen voor iemand anders. ...

Praatcafés voor kankerpatiënten en hun naasten


Maandelijks organiseert Kom op tegen Kanker een webinar (online praatcafé) met een interessant thema voor kankerpatiënten en/of hun naasten. Alle webinars gebeuren via Microsoft Teams. Deze online praatcafés zijn meteen ook een goed moment voor (anoniem) lotgenotencontact.

Lees verder voor meer informatie over het volgende praatcafé.

Inspirerende bijeenkomsten voor borstkankerpatiënten


De borstkliniek van het AZ Sint-Lucas werkt samen met Borst Vooruit. Een ontmoetingsplatform voor iedereen die in aanraking komt met borstkanker.

Borst Vooruit biedt inspirerende bijeenkomsten. Een avond, een thema. Dat is het concept. Daar hoort een interessante spreker bij. Maar u evengoed. Met uw ...

Informatiesessies Trefpunt voor geboorte-info


Het Trefpunt voor geboorte-info organiseert vier informatiesessies over o.a. het verloop van de zwangerschap, hoe de bevalling zal gebeuren en hoe dit door u kan ervaren worden, borstvoeding en de periode na de bevalling. 

Vanaf mei 2022 gaan de sessies opnieuw live door in het ziekenhuis. Meer info vindt u hier.