Raadpleging artsen

Op onze dienst zijn er artsen gespecialiseerd in de fysische geneeskunde - revalidatie en artsen gespecialiseerd in de reumatologie - revalidatie. Klik op de naam van de arts voor meer informatie.

artsen fysische geneeskunde - revalidatie - sportgeneeskunde

dr. Thomas Carpentier
dr. Mathias Cottenie
dr. Mileen De Vleeschhouwer
dr. Evelyne Linden
dr. Dominique Slock

artsen reumatologie - revalidatie

dr. Mieke Devinck
dr. Bea Maeyaert
dr. Zuzana Planková

Raadpleging

Meer info over de raadplegingsuren vindt u bij elke individuele arts.

Locatie

gelijkvloers; route  B  050

Contact

T  050 36 50 30
F  050 36 50 33
 fysio@stlucas.be

Kom op tijd of laat tijdig weten als u te laat of niet komt

- Meld u tijdig aan via de kiosken.
- Laat het secretariaat van uw behandelde arts weten als u door onvoorziene omstandigheden iets later bent. Zo kunnen wij andere patiënten sneller helpen.
- Verwittig het secretariaat van uw behandelend arts ten laatste 24 uur op voorhand wanneer u uw afspraak moet annuleren. Wanneer u niet tijdig verwittigt, zijn we genoodzaakt een wegblijftarief aan te rekenen.
Buiten de openingstijden (maandag tot en met donderdag: 8u15 – 18u30, vrijdag: 8u15 – 18u) kan u een mail sturen naar fysio@stlucas.be met als onderwerp ‘Annulatie’.

Nuttige links

  • ReumaNet vzw verenigt Vlaamse patiëntenverenigingen die reumatisch aandoeningen onder de aandacht brengen: www.reumanet.be

Centrale inschrijving

Meld u altijd aan via één van de kiosken bij de hoofdingang (verdieping -1) of in de centrale hal (verdieping 0). Op die manier worden de wachttijden tot een minimum beperkt. Houd hiervoor uw elektronische identiteitskaart (e-ID) of isi+-kaart klaar. U ontvangt patiëntenstickers waarop bovenaan het routenummer staat die u moet volgen naar het betreffende medisch secretariaat.

Aarzel niet om verduidelijking te vragen indien u bepaalde zaken niet volledig begrijpt. Onze medewerkers helpen u graag verder. 

Medische Diensten

Fysische geneeskunde - reumatologie - revalidatie

Brochures

Al onze brochures kan u vinden onder het desbetreffende programma of behandeling of in de brochurelijst.