Raadpleging artsen

Op onze dienst zijn er artsen gespecialiseerd in de fysische geneeskunde - revalidatie en artsen gespecialiseerd in de reumatologie - revalidatie. Klik op de naam van de arts voor meer informatie.

artsen fysische geneeskunde - revalidatie - sportgeneeskunde

dr. Thomas Carpentier
dr. Mathias Cottenie
dr. Mileen De Vleeschhouwer
dr. Evelyne Linden
dr. Maarten Meirhaeghe
dr. Dominique Slock - medisch diensthoofd

artsen reumatologie - revalidatie

dr. Mieke Devinck
dr. Bea Maeyaert
dr. Zuzana Planková

Raadpleging

Meer info over de raadplegingsuren vindt u bij elke individuele arts.

Locatie

gelijkvloers; route  B  050

Contact

T  050 36 50 30
F  050 36 50 33
 fysio@stlucas.be

Helaas komt het regelmatig voor dat een patiënt zonder te verwittigen wegblijft op een afspraak. Hierdoor kunnen wij deze tijd niet inzetten voor een andere patiënt. Gelieve daarom steeds bij voorkeur 24u op voorhand te laten weten wanneer u een afspraak wil annuleren. Zoniet kan een wegblijftarief aangerekend worden. Bekijk hier het annulatiebeleid.

Nuttige links

  • ReumaNet vzw verenigt Vlaamse patiëntenverenigingen die reumatisch aandoeningen onder de aandacht brengen: www.reumanet.be

Centrale inschrijving

Meld u altijd aan via één van de kiosken bij de hoofdingang (verdieping -1) of in de centrale hal (verdieping 0). Op die manier worden de wachttijden tot een minimum beperkt. Houd hiervoor uw elektronische identiteitskaart (e-ID) of isi+-kaart klaar. U ontvangt patiëntenstickers waarop bovenaan het routenummer staat die u moet volgen naar het betreffende medisch secretariaat.

Aarzel niet om verduidelijking te vragen indien u bepaalde zaken niet volledig begrijpt. Onze medewerkers helpen u graag verder. 

Medische Diensten

Fysische geneeskunde - reumatologie - revalidatie

Brochures

Al onze brochures kan u vinden onder het desbetreffende programma of behandeling of in de brochurelijst.